TROTEC

Показване:
Подреждане:

Втора ръка електрически калорифер Trotec TDS 75

Употребяван електрически калорифер Trotec TDS 75 в много добро техническо състояние. Има забележки по боята и дребни очуквания, които се виждат на снимката. Едната от степените му се включва трудно, но подлежи на ремонт. Лесен за поддръжка и икономич..

109.00 лв.

Монофазен електрически калорифер Trotec TDS 10 , 2.0 kW

Монофазният електрически калорифер Trotec TDS 10 е с мощност 2.0 kW и е предназначен за отопление на затоврени помещения с малка квадратура като гаражи, офиси, магазини, стаи, складове и др. Уредът генерира топлина с помощта на електри..

85.00 лв.

Монофазен електрически калорифер TROTEC TDS 20, 3.3 kW

Монофазен електрически калорифер TROTEC TDS 20 е с мощност 3.3 kW и е снабден стандартно с три степени. Електрическият отоплител TROTEC генерира топлина с помощта на електрически нагревателни елементи, изработени от висококачествен материал..

125.00 лв.

КАЛОРИФЕРИ

Kaloriferi.net е сайт специализиран в информацията за калорифери. При нас ще намерите полезна информация за калорифери, сравнение и тестове на различни видове отоплители. Ако търсите информация за газови, дизелови или електрически калорифери, то при нас ще ги намерите.