RAIDER

Показване:
Подреждане:

Газов калорифер RAIDER RD-GH40, 40 KW

Газовият калорифер RAIDER RD-GH40 е надежден отоплител на газ и е подходящ за затопляне на оранжерии, складове, промишлени цехове, халета, гаражи, строителни площадки и др. Този модел отоплител на газ има здрава и устойчива конструкция..

229.00 лв.

Електрически калорифер RAIDER RD-EFH02, 2kW

Електрическият калорифер RAIDER RD-EFH02, 2kW е с висока отоплителна мощност от 2 kW и е подходящa за бързо затопляне на малки помещения с квадратура до 20м2 на работилници, офиси, магазини, малки складове, парти шатри и др.  Елекри..

69.00 лв.

Електрически калорифер RAIDER RD-EFH03, 3kW

Електрическият калорифер RAIDER RD-EFH03, 3kW е с висока отоплителна мощност от 3 кW и е подходящ за бързо затопляне на затворени помещения с с големина до около 30m2 като офиси, работилници, малки складове, магазини, парти шатри и други.  ..

99.00 лв.

Електрически калорифер RAIDER RD-EFH09 / 9 kW

Електрическият калорифер RAIDER RD-EFH09 е с висока отоплителна мощност 9 kW и е подходящ за бързо затопляне на работилници, малки складове, парти шатри, офиси, ресторанти, магазини, халета, гаражи и др. Ниското му тегло и компактните размери го..

175.00 лв.

Нафтов калорифер RAIDER RD-DSH50 / 50kW

Нафтовият калорифер RAIDER RD-DSH50 е с мощност 50kW и е предназначен за затопляне на помещения с голяма квадратура като складове, гаражи, производствени цехове, халета, къщи, вили, строителни обекти и др. Профeсионален, преносим, използващ дизелово ..

695.00 лв.

КАЛОРИФЕРИ

Kaloriferi.net е сайт специализиран в информацията за калорифери. При нас ще намерите полезна информация за калорифери, сравнение и тестове на различни видове отоплители. Ако търсите информация за газови, дизелови или електрически калорифери, то при нас ще ги намерите.