За Нас | Калорифери

За поръчки, обадете се сега: 0879 520 500 или sales@kaloriferi.net

За нас За Нас | Калорифери Калориферите са едни от най-важните уреди за отопление на големи помещения, като гаражи, работилници, складове и други. Изборът на правилния калорифер може да бъде труден, а монтажът и сервизът на уредите могат да са скъпи. Но не се притеснявайте - в Kaloriferi.net ще ви помогнем да изберете правилния калорифер за вашия бизнес.

Как да изберете правилния калорифер?
При избора на калорифер е важно да се има предвид максималната температура, която уредът трябва да постигне, както и размера на помещението, което трябва да се отопли. Нашите продукти включват калорифери за гаражи, работилници, складове, оранжерии, помещения за отглеждане на животни и складове за земеделска продукция. Също така, е важно да се има предвид и изискванията за електрозахранване, като мощността на калорифера и необходимите волтажи. В нашия магазин предлагаме както нови, така и употребявани калорифери, с различни мощности и изисквания за електрозахранване.

Нашите продукти:
- Калорифери за гаражи
- Калорифери за работилници
- Калорифери за складове
- Калорифери за оранжерии
- Калорифери за помещения за отглеждане на животни
- Калорифери за складове за земеделска продукция

В Kaloriferi.net сме специализирани в предлагането на нови и употребявани калорифери, както и на резервни части за тях. Ние се грижим за нашите клиенти и техните нужди, затова предлагаме експертен съвет и помощ за избора на правилния калорифер, както и услуги за монтаж и сервиз. Свържете се с нас на имейл: sales@kaloriferi.net, или се обадете не телефон: 0879 520 500