КАЛОРИФЕРИ ЦЕНИ

Електрически калорифер Master B 3,3 EPB, 3.3 Kw, Трифазен електрически калорифер Master B 5 EPB , 5 kW, Дизелов калорифер 10 kW с пълно изгаряне Master B 35 CED топ цени!
Показване:
Подреждане по:

Втора ръка електрически калорифер Trotec TDS 75

Употребяван електрически калорифер Trotec TDS 75 в много добро техническо състояние. Има забележки по боята и дребни очуквания, които се виждат на снимката. Едната от степените му се включва трудно, но подлежи на ремонт. Лесен за поддръжка и икономич..

109.00 лв.

Газов калорифер 15.0kW, CIMEX LPG15 + ПОДАРЪК РЕДУЦИР ВЕНТИЛ

Газов калорифер Cimex LPG15 е професионален мобилен газов отоплител  с мощност 15kW. Предназначен е за отопление на помещения с добра вентилация като фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Той е идеален за случаите когато необходимо ..

150.00 лв.

Газов калорифер CIMEX LPG30 30.0kW + ПОДАРЪК РЕДУЦИР ВЕНТИЛ

Газов калорифер Cimex LPG30 - професионален мобилен газов отоплител, предназначен за отопление на помещения с добра вентилация във фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Той е идеален за случайте когато необходимо бързо и ефективно затопл..

210.00 лв.

Газов калорифер CIMEX LPG50 50.0kW + ПОДАРЪК РЕДУЦИР ВЕНТИЛ

Газов калорифер Cimex LPG50 - професионален мобилен газов отоплител, предназначен за отопление на големи индустриални помещения с добра вентилация във фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Той е идеален за случаите когато е необходимо бъ..

238.80 лв.

Газов калорифер Einhell HGG 300 Niro 30KW

Газов калорифер Einhell HGG 300 Niro е с мощност 30kW и е подходящ за отопление на големи помещения като складове, гаражи, халета, магазини, строителни площадки и др. Ефективният дизайн и конструкция на уреда го правят удобен за транспортир..

245.00 лв.

Газов калорифер Master BLP 17 M, 16 kW

 Газовият калорифер Master BLP 17 M е предназначен за отопление на помещения с малка квадратура, добре изолирани и с възможност за често проветряване. Отоплителят на газ намира широко приложение за отопление на оранжерии, складове, магазини ..

299.00 лв.

Газов калорифер RAIDER RD-GH40, 40 KW

Газовият калорифер RAIDER RD-GH40 е надежден отоплител на газ и е подходящ за затопляне на оранжерии, складове, промишлени цехове, халета, гаражи, строителни площадки и др. Този модел отоплител на газ има здрава и устойчива конструкция..

229.00 лв.

Газов калорифер под наем 15.0kW НОВ!

Газов калорифер под наем 15.0kW

Газовият калорифер под наем Cimex LPG15 е професионален мобилен газов отоплител, предназначен за отопление на помещения с добра вентилация във фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Газовият отоплител под наем е идеален за случа..

12.00 лв.

Газов калорифер под наем 30.0kW НОВ!

Газов калорифер под наем 30.0kW

Газов калорифер под наем Cimex LPG30 - професионален мобилен газов отоплител, предназначен за отопление на помещения с добра вентилация във фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Наемането на газов калорифер е решение за случайте когато н..

15.00 лв.

Газов калорифер под наем 50.0kW НОВ!

Газов калорифер под наем 50.0kW

Газов калорифер под наем с мощност 50kW Cimex LPG50 - професионален мобилен газов отоплител, предназначен за отопление на големи индустриални помещения с добра вентилация във фабрики, цехове, складове, строителни обекти. Газов калорифер под..

20.00 лв.

Газов отоплител Einhell HGG 171 Niro 17 kW

Газовият отоплител Einhell HGG 171 Niro е с мощност 17 kW. Ефективният му дизайн и конструкция  го правят удобен за транспортиране и съхранение. Калориферът на газ е подходящ за затопляне на складове, гаражи, халета, магазини, строителни обекти ..

199.00 лв.

Газов отоплител HECHT 3015, 15 kW , 100 m2

Газовият отоплител HECHT 3015, 15 kW  е подходящ за отопление на проветриви места като строителни обекти, нови сгради, халета, гаражи, парти шатри и др. Може да се използва като резервен източник на топлина, когато желаете да затоплите бърз..

169.00 лв.

Дизелов калорифер 10 kW с пълно изгаряне Master B 35 CED

Дизеловият калорифер 10 kW Master B 35 CED е с пълно изгаряне на горивото, което свежда до минимум неприятните миризми и вредните емисии. Подходящ е за за отопление на оранжерии, халета, промишлени помещения, строежи и други. Често се използва за бър..

859.00 лв.

Дизелов калорифер 30.0kW + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Дизелов калорифер Cimex D30 30 kW - високо ефективен дизелов отоплител с директно изгаряне, подходящ за отопление и подържане на температурата в големи открити и закрити помещения с добра вентилация в които се извършват строително ремонтни дейности, ..

571.20 лв.

Дизелов калорифер 50.0kW - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Дизелов калорифер Cimex D50 е 50 kW - високо ефективен дизелов отоплител с директно изгаряне, подходящ за отопление и поддържане на температурата в големи открити и закрити помещения с добра вентилация в които се извършват строително ремонтни дейност..

714.00 лв.

КАЛОРИФЕРИ

Kaloriferi.net е сайт специализиран в информацията за калорифери. При нас ще намерите полезна информация за калорифери, сравнение и тестове на различни видове отоплители. Ако търсите информация за газови, дизелови или електрически калорифери, то при нас ще ги намерите.