УПОТРЕБЯВАНИ КАЛОРИФЕРИ

топ цени!
Показване:
Подреждане по:

Втора ръка електрически калорифер Trotec TDS 75

Употребяван електрически калорифер Trotec TDS 75 в много добро техническо състояние. Има забележки по боята и дребни очуквания, които се виждат на снимката. Едната от степените му се включва трудно, но подлежи на ремонт. Лесен за поддръжка и икономич..

109.00 лв.

Електрически калорифер EINHELL EH 2000 втора ръка

Електрическият калорифер Einhell EH 2000 втора ръка е в отлично техническо състояние. Няма забележки по външния вид. Употребяваният калориферът EH 2000 има мощен вентилатор с алуминиев ротор и решетка изработена от прахово боядисана метална мрежа.&nb..

49.00 лв.

Употребяван газов калофифер CIMEX LPG50 50kW

Употребяван газов калофифер CIMEX LPG50 50kW в отлично техническо състояние. Почти не е ползван, защото е закупен като авариен по време на ремонтни дейности. Няма забележки по външния вид. Подходящ е за затопляне на помещения с квадратура до около 20..

154.00 лв.

Употребяван дизелов калорифер Einhell DHG 360

Употребяван дизелов калорифер Einhell DHG 360 в добро състояние. Ползван две години без да създава никакви проблеми. Лесен за поддръжка и изключително икономичен. Дребни забележки по външния вид. Отоплителят на нафта втора ръка е подходящ за отоплени..

890.00 лв.

Употребяван дизелов калорифер с индиректно горене Master BG 100 PD, 134 kW

Употребяван дизелов калорифер с индиректно горене Master BG 100 PD с мощност 134kW. Използван е веднъж и няма никакви следи от употреба. Без забележки по външния вид. Електронен контрол на пламъка. Вграден термостат. Центробежен вентилатор. Горивна г..

7 900.00 лв.

Употребяван електрически калорифер с вентилатор Master B 5 EPB

Употребяван електрически калорифер с вентилатор Master B 5 EPB в добро техническо състояние. Има леки ожулвания на боята. Работил е шест месеца и не е ползван повече. Не подлежи на коментар в цената. Затопля добре изолирани помещения до около 140 м2...

229.00 лв.

КАЛОРИФЕРИ

Kaloriferi.net е сайт специализиран в информацията за калорифери. При нас ще намерите полезна информация за калорифери, сравнение и тестове на различни видове отоплители. Ако търсите информация за газови, дизелови или електрически калорифери, то при нас ще ги намерите.